Budgetcoach

Budgetcoaching is een leerproces door de jaren heen. Ik heb een brede financiële achtergrond,  ik mag mij gediplomeerd budgetcoach noemen.

Tijdens het  gratis intake gesprek gaan we bespreken wat nu precies de bedoeling is en waar de knelpunten en/of te korten zijn ontstaan.

We gaan kijken naar de weg om een positief en financieel gezonde toekomst.  Daarbij vergeten we niet dat de problemen die er zijn niet zomaar zijn ontstaan. Er is een oorzaak voor te vinden. Wij gaan samen bekijken wat er aan de hand is, waar komen de problemen vandaan, wat moet er gebeuren en hoe kunnen we zorgen dat je weer financieel fit wordt.

Bij mij is er  de mogelijkheid om als tiener een kasboekje aan te maken zodat vanaf je 18e zelf je financiële zaken goed op orde hebt en kunt houden. 

Voor mensen die graag eens overzicht willen krijgen in hun financiële situatie, dit hoeft niet altijd te zijn vanuit tekorten, maar kan ook gaan over hoe creëer ik een beter overzicht en waar kan ik besparen.

Zoals u leest zijn er mogelijkheden genoeg. 

Maak daarom snel een afspraak.

Overzicht geeft rust!

Burn-out coach

bergbeklimmen-website-foto

Wat is eigenlijk een burn-out. Het woord zegt het al, je bent opgebrand, je heb je energie verbruikt en daarbij niet gezorgd dat je ook weer energie moet opladen. Net als bij oplaadbare batterijen die gaan leeg en als je ze dan niet weer bijtijds oplaad heb je een probleem. Het is op!

Als dat dan het geval is, is het zaak om je rust te pakken en na een periode weer kleine stapjes te maken, door te leren luisteren naar je lijf. Het geeft zoveel signalen af. Helaas horen wij die niet of denken dat het niet nodig is, of we kunnen het niet, we zijn onmisbaar! We zijn wel Supermensen, want we gaan maar door. Helaas krijg je dan vroeg of laat de deksel op de neus en blijkt ook nog eens dat je niet onmisbaar bent.

Als burn-out coach wil ik samen met jou de weg naar boven vinden en bewandelen, door middel van activiteiten,  ontspanningsoefeningen, veel praten en je af en toe een duwtje in de rug geven. Weer leren onder de mensen te komen,  opnieuw mooie dingen ontdekken.  Leven maar dan echt leven. In het hier en nu, bewust van je valkuilen en je energienemers.

Op weg om opnieuw de berg te beklimmen, maar dan met kleine stapjes, af en toe om je heen kijken naar de mooie dingen van het leven.

Maak een afspraak voor een  gratis kennismakingsgesprek.                                                       

Levenscoach

Als Levenscoach ondersteun ik je, zal ik motiveren en handvatten geven. We gaan op zoek naar je kwaliteiten en valkuilen, waar word jij gelukkig van en hoe wil je graag in het leven staan. Ik wil graag je verhaal horen, want ieder mens is uniek. Wie kan ik helpen? Dit is niet aan leeftijd gebonden en/of je ADD, ADHD, of een intolerantie, …………. hebt, het maakt niet uit.

We gaan kijken naar jou doelen en van daaruit een plan maken. Natuurlijk wordt er veel gepraat, maar we zullen ook actief bezig gaan. Je kunt denken aan samen wandelen, fietsen, koken, creatief zijn, wat binnen jou mogelijkheden ligt en wat jij leuk vindt.

Met mijn rugzak vol levens- en coachingservaring, kan ik je ondersteuning bieden in alle facetten van het leven.

Waar wil jij in groeien?

Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.