OVER MIJ

Profiel foto

Mijn naam is Tiny, ik ben een echte levensgenieter. Geboren en getogen op het Groninger platteland. Een dochter uit een gezin met een eigen zaak. Hard werken en niet opgeven is het levens motto. Helaas werd ik daar niet altijd gelukkig van.

Het leven heeft veel meer te bieden en bestaat zeker niet alleen uit hard werken. Ik ben een echt mensen mens, ik hou van mensen om mij heen en ik geniet van de verscheidenheid die ieder mens zo uniek maakt. Ik ben en blijf positief, wat er ook gebeurd. En ook ik heb al vele malen ervaren dat het leven niet altijd over rozen gaat. Ik heb uit elke situatie weer iets geleerd en leer elke dag opnieuw. 

Ik had al heel erg lang een droom, ik wil mensen helpen weer in hun kracht te komen. Uit eigen ervaring weet ik hoe moeilijk je leven soms kan lijken. Ieder mens heeft een interne kracht, de kunst is hier grip op te krijgen. Ik heb in de spiegel gekeken en eens goed naar mezelf gekeken, ook ik ben het waard om mens te zijn, misschien is er hier en daar iets fout gegaan in mijn leven, dit betekent echter niet  dat ik mezelf daar voor moet straffen. Ik heb geleerd weer met een milde blik naar mijzelf te kijken. Controle te krijgen over gedachten, geleerd niet meer te piekeren. En van de kleine dingen in het leven te genieten en daar je energie uit halen.

Naast gediplomeerd budgetcoach, ben ik tevens ervaringsdeskundige in het begeleiden van mensen met een burn-out, ADD, ADHD en PDD-nos. Ik zet mijn kennis en vaardigheden in om naast en samen met de cliënt oplossingsgericht de gestelde doelen te bereiken.

Wij doen het Samen!

Ook jij kan dat!

Neem contact op voor een gratis intake gesprek.